Trojská 230/96, 171 00 Praha 7 - Troja, tel.: +420 284 691 121, e-mail: info@mctroja.cz česky english

Úvod » Aktuality

HUDBA A TANEC PRO UKRAJINU - BENEFIČNÍ VEČER NA POMOC OHROŽENÝM DĚTEM

11. 3. 2022 / 19:30 HOD. / STUDIO DVA DIVADLO

Speciální benefiční večer na pomoc dětem zasaženým konfliktem na Ukrajině představí významné umělce z řad zpěváků, hudebníků a tanečníků.

Akcí provede: Karel Voříšek a Miroslav Šimůnek

Vystoupí: Monika Absolonová a pianista Ondřej Hájek, Michael Hejč, Leona Machálková, Štefan Margita, Radka Pavlovčinová a Dušan Marko frontman hudební skupiny Support Lesbiens, Anna Slováčková, Natálie Grossová, Nikola Márová (první sólistka baletu ND), Nikita Korotkov (sólista Pražského komorního baletu a souboru Song of the Goat Theatre), Bohemia Balet, Dětský balet Praha, Soubor ukrajinských tanců Džerelo a další 

Všichni umělci vystoupí bez nároku na honorář. Celý výtěžek poputuje do sbírky humanitární organizace UNICEF, která zajišťuje nezbytné potřeby konkrétních dětí a jejich rodin zasažených válkou. Jedná se o rozvážení pitné vody, distribuci teplých dek, léků, souprav první pomoci a zdravotnického materiálu pro nemocné a zraněné. Zároveň poskytuje psychosociální podporu a zakládá krizová centra na trasách uprchlíků ze země, kde poskytuje informace, vytváří bezpečné místo pro matky s dětmi a poskytuje jim nezbytnou péči. V těchto zařízeních také provádí identifikaci nezaopatřených dětí a zajišťuje jim bezpečí.

Pořádá: Dětský balet Praha 

Prodej vstupenek - zde:

https://www.studiodva.cz/repertoar/koncerty/hudba-a-tanec-pro-ukrajinu/

Cena vstupenky: 450,- Kč
Předpokládaná délka koncertu je cca 90 min.

 

Soubory ke stažení

ikona jpg Pozvánka s programem ( JPG 185.1 kB )

Publikováno: 07.03.2022